godmorgon

godmorgon allesammans! sitter och äter frukost nu (äpple) sen lite senare ska jag ner på stan med celia, får se om jag hittar nå fint :)

vart med julia

hejhej, nu är klockan snart ett på natten, så ska väl gå och lägga mig snart, så jag kommer upp i morgon, ska ner pås tna och shoppa med celia :D     har i alla fall varit med julia idag, vi var bland annat barnvakt åt hennes lillebror, han är för söt ^^    sen så kolla vi på film, bara flumma, och vandrade omkring i sätra, ehe (a)


helg!!!

godmorgon!  idag ska jag va med julia och vi hittare väl på nå skoj trotts de dåliga vädret, igår var jag med kristin, och vi var nere på stan och träffa lite folk, sen så gick vi upp till mig och kolla på film!

mys med freja

har varit med freja ett tag nu, vi har gjort ansiktsmasker också nått speciellt för ögonen för att få dom att se mindre trött ut, så nu känner man sig jätte pigg och fresh! (y)

torsdag!

sitter men både katten och datan i knät :) kom nyss hem från skolan, har varit en rätt så okej skoldag, och jag har faktiskt bestämmt mig för att verkligen satsa på skolan nu i nian, och vara glad och posetiv! nu ska jag kanske fixa lite med so:n, om jag orkar (a)

läxa första dagen!

hejhej, sitter i soffan och kollar på the hills nu, ska äta kyckling lite senare, men när vet jag inte :)
idag i skolan var de en helt normal dag, alltså vanliga lektioner och allt, och vi har redan fått en bild läxa, men jag tycker den verkar vara jätte rolig, för vi ska fylla ett a-4 papper med saker som symboliserar en själv, och man får göra de på exakt vilket sätt man vill, kommer bli jätte kul! :D

torsten är hemma! :D

juste, glömde och berätta att vi har tagit hem torsten (min katt)  han har ju varit ute i stugan nu hela sommaren, men nu har pappa flyttat hem till lägenheten i stan, så nu ska ha få bo här hos mamma över vinter, dom har inte bara delad vårdnad på mig och min bror (a)

ändrat lite

har ändrat designen, men kan inte göra nån header förren jag får min andra data, eller förren jag får min kamera :\
efter att jag hade varit hemma hos yasmin så kom jag hem till lägenheten med brorsan, ag och mathias, typ satt och sociala mig med dom lite, och nu för ett tag sen så stack dom ut så nu ska jag bara sitta och ta de lugnt :)

hos yasmin!

är hemma hos yasmin nu, kom hit för att hämta mina efterlängtade ringar som jag glömde här sist (a) 
restenav dagen/kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antingen åker jag ut till strömsbro, eller så är jag bara hemma och tar de lugnt :)

måndag kväll :)

hejhej! nu sitter jag här mätt och belåten, har nyss ätit lax och spenat, mums! resten av kvällen ska väl tillbringats framför tv:n,  blev inget solande idag, heeeelt pank -.-    måste vänta tills torsdag då jag får barnbidraget, eller i alla fall en del av de :)

måndag dåra!

har varit iväg på de där aktivitets grejset med skolan, va faktiskt rätt så okej, tycker fakitkst att de ska bli skönt att börja skolan igen :)  nu har jag nyss bakat kladdkaka till min älskade bror och typ diskat, ska kanske iväg och sola solarium senare med mamma

puss&kram♥

typ skola idag då

godmorgon! blir bara ett snabbt litet inlägg här nu, sen måste jag börja göra mig i ordning, idag så ska vi ha aktivitets dag med skolan, så vi ska vara ute i de här trökiga vädret och troligtvis göra nå slags av staffetter, och allt de börjar vid 14.00, före de ska sabina komma hit, och sen runt halv två ska vi ner och möta freja, sen ska vi iväg på dedär grejset  :)

puss&kram♥

godmorgon!

godmorgon på er! har precis ätit frukost och så, dagens planer är inte precis planerade, de ända jag vet är att jag ska gå till skolan eftersom jag och mamma inte gjorde de igår.
sitter och lyssnar på mtv i pyamas för tillfället, de är väl de absolut skönaste med att vara ledig, man slipper stressa, men är man som mig, så stressar man ändå (a)

puss&kram♥

grattis freja!

jag vill bara skriva in ett litet inlägg till freja liljedahl, för hon har vunnit sm-guld i slägga, grattis gumman! ♥

puss&kram♥

ändrade planer -.-

blir inge julia ikväll, orkar inte berätta hela historien (a)   men ska vara med lollo så fort hon kommer hem från falun, så hoppas väl att vi hitta på något roligt, men de kommer vi säkert
usch längtar inte precis tills skolan börjar, menmen, de har också sin charm :)

puss&kram

planera kväll m. julia

har vart ute i valbo med mamma hittade två par jätte sköna jeans på bikbok :D
men eftersom min kamera är sönder och jag inte fyller år förren om en månad, så kan jag tyvärr inte lägga upp några bilder på dom :(
ikväll ska jag och julia hitta på nått skoj, behöver faktiskt inte hitta på nått speciellt eftersom vi har lika kul vad vi än gör (y)

puss&kram

090815

hej! kommer ett litet inlägg nu på morgonen om hur jag ska lägga upp dagen :)
först och främst ska jag åta frukost och göra mig iordning, sen runt två tiden ska jag och mamma åka ut till valbo köpcentrum och kolla efter jeans till mig, förhoppningsvis hittar jag nått annat fint också (y) sen ska vi åka och kolla vart min skola ligge, den har ju bytt byggnad nu under sommaren, och eftersom skolan börjar på tidag måste jag ju veta vart jag ska ta vägen :)

puss&kram

med linnea&johanna

har vart hemma nästan hela dan, gjort både muffins och kladdkaka (y)
nu är jag hemma hos linneas syrra med linnea, johanna och lukas (linneas syrras barn)
vi hålle rpå att dö av hunger, så håller på att göra lite pommes nu, sen ska vi bara lata framför tv:n, också kommer kanske celia hit senare :)

puss&kram

090814

USCH! DE HÄR ÄR VÄRSTA DAGEN PÅ LÄÄÄNGE!!!
har börjat fått exem under munnen, jääävligt irriterande, kommer snart få mens så min hy ser förjävlig ut, jääävligt irriterande, jag spydde i natt, måste ha ätit nått dåligt, jääävligt irriterande, måste duscha och tvätta håret, jääävligt irriternade, känner mig äcklig och vill bara dra ett täcke över huvudet och stanna där resten av dan, men skulle absolut behöva gå ner på stan, jääääävligt irriterande!!

puss&kram

vart med yasmin!

idag har jag som sagt vart med yasmin, en massa deeptalk och har även bakat (y)
jag vet inte vad de är med mig nu för tiden, men jag har fått ett stort intresse för att baka, visserligen har jag alltid tyckte om de, men nu håller jag på helt desperat, tror jag ska baka i morgon också (a)
aja, i morgon ska jag försöka få tag i julia så ska även vi ha lite deeptalk förhoppningsvis, menmne vi får se vad som händer

puss&kram

090813

har precis vaknat och tänkte bara berätta att ända insattsen man gjorde igår va att städa rummet, fast de va i alla fall en stor städning, för jag rensade ur hela rummet, så nu är de fint och rent, och ska försöka hålla de så! :)
idag har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra, men måste bestämma de rätt så snart nu, annars kommer de sluta som igår (a)

090812

nu har jag precis gjort egna muffins efter eget recept (a)  dom blev i alla fall godkända av brorsan, jag har inte planerat nått speciellt tills idag, får helt enkelt se vad som händer.
har jätte stor lust att gå på stan oh bränna bort lite pengar, men har inte så mycket pengar för tillfället, så de kan knappast bli av, ska kanske kolla runt lite på internet efter billiga kläder :)

puss&kram

grattis celia! :D

idag har celia fyllt år, så grattis till henne :D
först var jag och julia nere på stan, för hon skulle leta present till celia, och jag hittade ett par jätte fina pumps som är i ljus blått, och på rea också, riktigt nöjd (y)
sen äkte vi hem till julia, gjorde oss i ordning, sen så åkte vi moppe hem till johanna, (lite olagligt då eftersom jag itne hade nån hjälm, och julia får inte skjutsa nån över 9 år) hemma hos johanna vare tjej middag plus joel, riktigt nice :D
och nu har jag precis kommit hem, så håller på att gå in mina ny inköpta skor!

090810

ska ner på stan nu med johanna och leta reda på en present till celia, hon fyller ju år i morgon, och jag hade helt glömt bort att köpa en present, så de måste bli av nu :D vädret är inte på topp precis, de små regnar ute, men de är i alla fall inte så kallt, så hoppas på att jag kan ha short på mig, man måste ju ta vara på sista veckan på sommarlovet!

puss&kram


latar dag

eftersom jag vaknade så sent idag så har jag varit lite seg hela dagen, sitter fortfarande i pyamas och klockan är 15.18
de första jag märkte när jag vakna va att jag desperat behöver tvätta håret, sen fick jag reda på att mamma är hit bjuden på mat tills i kväll, runt 19.00 tiden, och med dom planeringarna och den tajta tiden så kände jag för att itne orka åka iväg och hitta på nånting, så de kommer bli en stilla sittande pyamas dag! :D
så nu sitter jag här i skuggan under äppelträdet och kollar runt lite på datorn, och inte nog med de så kom pappa med glass och hem plockade hallon och svartvinbär, mums!

090809

idag vaknade jag klockan ett av att pappa väckte mig, riktigt skönt att få sova ut ordentliget! och pappa gjorde bacon och stekt ägg till frukost, mums.
igår blev de inge disco, alla sa att de inte var nå kul, och även fast de va gratis inträde så skulle vi ändå inte komma in för vi hade alex och oscar med oss och dom vägrade. så igår kväll gick vi bara runt,runt på sommar yran, sen runt ett tiden gick jag och julia hem till henne, jag hämtade min cykel som stod där, och sen så cyklade jag hem till pappa i strömsbro.

puss&kram

090808

kvällen igår va väl okej, inte så jätte lyckad, men de funka, sluta med att jag, julia och alex satt på en bänk tills halv 4 på morgonen.  idag ska jag först in till stan och träffa min efterlängtade mamma som har varit i Italien i 10 dagaa nu, ska kanske följa med hem till mormor och äta grillat, det beror på om brorsan förljer med :)
sen tar jag bussen till sätra hem till julia, sen ska vi gå på sommar yran, och jag har bestämt mig för att äta langos!
sen är det disco ikväll på sommar yran, så de ska vi också gå på om de är bra :D

090807

idag känner jag mig väldigt stressad,
har precia vaknat, så ska äta frukost och göra mig i ordning, sen ska jag cykla in till stan hem till mammas lägehet, och där ska jag leta på papprerna från comviq där förhoppningsvis min puk kod står. sen ska jag kanske hem till mormor och äta lunch, sen måste jag hinna träffa kate innan jag sticker i väg till sätra på sommar yran, sen i kväll blire en massa skoj med folk! (y)

090806

idag började sommar yran, som alltså är i stället för våran vanliga hedliga city festen, i år håller de till på parkeringen till läkerol arena istället för att hålla hus på bland annat torget och upp för kungsgatan.
jag blev väldigt besviken på hur litet de var jämfört med city festen, därför blev jag inte kvar där så länge, utan jag och yasmin gick hem till henne
och när vi var hemma hos yasmin så lyckades såklart jag att tappa min mobil i golvet, och när jag väl satte igång den, fick jag total black out och kom inte ihåg min pin-kod, tre försök och nu är mobilen låst =\

RSS 2.0