lycklig tjej

slapp naturkunskapen idag för vi hade halv klass,  så har haft sov morgon tills nu, tänk att en sådan liten grej kan få en på så bra humör!  plus att idag har jag två timmars håltimme, förstår mig inte på dom som inte gillar håltimmar... de är de skönaste som finns ju, så då blire till att sitta i cafét med elin, och sen efter skolan ska jag träffa min efterlängtade freja!



haha, gamal bild på mig och freja från mitt 15-års firande :')

dans är inte att göra rätt steg, utan att göra dom på sitt sätt

efter skolan idag satte jag och frida ihop en disco koreografi. har dock bara hittat på tre, fyra åttor men det är en riktigt bra början!
efter det åkte jag hem till farmor och hämtade kläder som jag ska ha på mig på nattinnebandyn, vad vi ska vara utklädda till blir en överraskning tills fredag ;)



en av alla mina hyperaktiva, immpulsiva danser hemma i vardagsrummet


chokladsugen tjej i en rosa lägenhet

vill bara meddela alla att det sitter en choklad sugen tjej uppe i olivias lägenhet som skulle kyssa skorna på den som köpte lite choklad åt henne!
har precis varit på jazz ettornas debut konsert, tråkigt det där med ljudet, för övrigt va dom riktigt bra.
i morgon blire till att planera outfiten till nattinnebanndyn tillsammans med brudarna från klassen oh en saftig kladdkake bit på sidan om! inge fel med de!


vi hitta inga tomteluvor, så myssen fick duga

idag har jag oh julia slängt bort all vår förmögenhet på julklappar oh lagt ner vår själ i att slå in dom tillsammans med en julsjungande Carola i bakgrunden.
är inget större fan av själva julafton eftersom den bara blir spenderad med mina morföräldra, mamma oh bror. men alla advents söndagar, lussebulls fikanden, glögg drickande oh öppna en lucka av chokladkalenderns stunder kan jag inte leva utan!






bilderna är lite suddig, men vad gör man inte för att det ska se juligt ut..


RSS 2.0